Bekhuis en van den berg hoveniers

Geplaatst op: 15.12.2018

Ontwerp advertentie en huisstijl Bekhuis bouwbedrijf door "Designkwartier". Bekhuis Bouwbedrijf added 2 new photos. Bekhuis Bouwbedrijf shared Kabaz 's post.

Hierbij een aantal foto's van het fraaie eindresultaat. Met verdiepingshoge openslaande deuren en lichtstraat. Vanaf nu te huur! Ontwerp en foto's Kabaz. Wederom een fraai ontwerp van Kabaz.

De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, Netherlands. De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, op loopafstand van het oude dorpscentrum See more of Bekhuis Bouwbedrijf on Facebook. De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, Netherlands. De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, Netherlands.

Van twee kleinere huizen mocht Kabaz één groter geheel maken. The Green Contractors Kronenburgerstraat Er wordt momenteel nog hard gewerkt om samen een topresultaat te behalen. Bekhuis Bouwbedrijf May 19, ·. Hier wordt de begane grond en eerste verdieping opgeknapt.

  • Bekhuis Bouwbedrijf added 5 new photos. Bekhuis Bouwbedrijf shared Kabaz 's post — in Aerdenhout.
  • Totaalrenovatie door Bekhuis bouwbedrijf.

Bekhuis Bouwbedrijf shared Kabaz 's post. Casco aanbouw opgeleverd in Bussum. Met verdiepingshoge openslaande deuren en lichtstraat. Bekhuis Bouwbedrijf shared Kabaz 's post. Casco aanbouw opgeleverd in Bussum.

Onze bezoekers over Bekhuis en van den Berg in Huizen

February 14, ·. May 27, ·. Met verdiepingshoge openslaande deuren en lichtstraat. Bekhuis Bouwbedrijf added 2 new photos — at T' Spiegel.

Het bouwbord staat inmiddels ook op z'n plek. Het interieurontwerp was echter gedateerd, onevenwich. Bekhuis en van den berg hoveniers wordt momenteel nog hard gewerkt om samen een topresultaat te behalen. In het hartje van Huizen gelegen, met een heerlijke diepe voortuin welke gelegen is op het Zuiden, een RijksMonument, met een heerlijke diepe voortuin welke gelegen is op het Zuiden.

Het bouwbord staat inmiddels ook op z'n plek.

Informatie over Bekhuis en van den Berg in Huizen

Wij zijn trots dat wij dit project hebben mogen uitvoeren met team Bekhuis bouwbedrijf! Ook in de derde winkel van Petit Clos, "het Utregs wijnhuis" heeft Bekhuis bouwbedrijf meubelmaatwerk geplaatst. Ed, Stefan en alle andere mannen: Een charmant en comfortabel huis Een prachtig huis met een klassiek ontwerp van architect Wouter Hamdorff.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt om samen een topresultaat te behalen.

  • Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij opdracht hebben gekregen voor de totale renovatie van een woning in Huizen.
  • Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.
  • Wederom een fraai ontwerp van Kabaz.
  • Zie voor het Kabaz magazine onderstaande link:

Met als laatste de renovatie van de tuin door Bekhuis en van den Berg hoveniers en het buitenschilderwerk door Gooisch schildersbedrijf Brasser is de totaalrenovatie van deze karakteristieke villa te Bussum afgerond! Bekhuis en van den berg hoveniers jaar is er door het team van Bekhuis Bouwbedrijf hard gewerkt aan een project in Amsterdam. Jeroma Bouw Karel Doormanlaan De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, op loopafstand van het oude dorpscentrum Een charmant en comfortabel huis Een prachtig huis met een klassiek ontwerp van architect Wouter Hamdorff.

Mooie terrasoverkapping met schuur opgeleverd in Lelystad. Verbouwing van een 2-onder-1 kap jaren'30 villa in Aerdenhout, bekhuis en van den berg hoveniers. Afgelopen jaar is er door het team kan gewone kroket in airfryer Bekhuis Bouwbedrijf hard gewerkt aan een project in Amsterdam?

Met als laatste de renovatie van de tuin door Bekhuis en van den Berg hoveniers en het buitenschilderwerk door Gooisch schildersbedrijf Brasser is de totaalrenovatie van deze karakteristieke villa te Bussum afgerond.

“Een mooie tuin het hele jaar door”

Hierbij een aantal foto's van het fraaie eindresultaat. Casco aanbouw opgeleverd in Bussum. De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving, op loopafstand van het oude dorpscentrum

In de op maat gemaakte moderne ensuite-kast is een wijnklimaatkast ingebouwd, zodat je vanaf de e Vanaf nu te huur. We zijn inmiddels ook gestart met werkzaamheden aan een ander mooi pand in Bussum. April 11.