Cursus spaans gratis tablet

Geplaatst op: 07.01.2019

Certificaat aan het einde van de cursus. Elke maand kun je digitaal examen doen op onze locatie in Antwerpen.

Home » Thuisstudie acties en aanbiedingen » Tijdelijk gratis tablet bij Studieplan! Cursus Spaans voor beginners Tijdens de taalcursus Spaans voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: De online cursus kan je volgen op ieder moment en op elke plek, wanneer het jou het beste uitkomt. Zo weet je zeker dat je de stof beheerst voordat je verder gaat naar de volgende module.

Laat het ons weten via de tiplijn! Spaans lijkt misschien een moeilijk taal want het lijkt weinig op het Nederlands.

Je leert dit via leuke en dynamische oefeningen en illustraties waardoor je woorden en uitdrukkingen makkelijker gaat kunnen onthouden. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download. De gratis tablet geldt bij een Studieplan cursus vanaf euro, cursus spaans gratis tablet. Alle audiobestanden zijn gratis beschikbaar als MP3 download.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

De miljoen Brazilianen verstaan ook heel goed Spaans. Neem alvast een kijkje in de cursus en de digitale leeromgeving: En Spanje is natuurlijk het vakantieland bij uitstek. Dan is de Spaans cursus online van Suspanish ideaal voor jou! Op de hoogte blijven Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Als eerste op de hoogte?

Dit cadeau wordt naar je huisadres gestuurd. Het resultaat hiervan geeft u de mogelijkheid uw niveau op de schaal van dit referentiekader ERK te kennen: Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen.

Dit cadeau wordt naar je huisadres gestuurd? Gecorrigeerd en voorzien van advies, cijfer en antwoord op je eventuele vragen, cursus spaans gratis tablet, uitleg.

Account Options

De gratis tablet geldt bij een Studieplan cursus vanaf euro. Wat denk je van deze? Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent per post of via onze digitale leeromgeving die het dan weer snel naar je terugzendt.

Vul hieronder je e-mailadres in.

Met deze gratis bonnen heb je een BBQ aan een spotprijs. Spaans is ook de moedertaal in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika. Spaans is ook de moedertaal in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika? Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving, cursus spaans gratis tablet. Met deze gratis bonnen heb je een BBQ aan een spotprijs. Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.

Leer op een vlotte manier een van de belangrijkste talen: volg de cursus Spaans

Bekijk welke talen je allemaal gratis kan leren! Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone of mediaplayer. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Je maakt kennis met de taal en je leert de belangrijkste vocabulaire en de meest gebruikte zinnen en uitdrukkingen in de praktijk gebruiken. Reden genoeg om Spaans te leren. Gratis verstuurd Vandaag verzonden. Je maakt kennis met de taal en je leert de belangrijkste vocabulaire en de meest gebruikte zinnen en uitdrukkingen in de praktijk gebruiken, cursus spaans gratis tablet. Examen Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Spaans lijkt misschien een moeilijk taal want het lijkt weinig op het Nederlands.

Spaans lijkt misschien een moeilijk taal want het lijkt weinig op het Cursus spaans gratis tablet.

Studieprogramma Spaans

Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Bijvoorbeeld als je beroepsmatig Spaans moet begrijpen en spreken. Jouw gegevens Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op wanneer het jou het best uitkomt.

Inschrijven 15 dagen gratis proberen. Inschrijven 15 dagen gratis proberen. Inschrijven 15 dagen gratis proberen.