Gmail account wachtwoord veranderen

Geplaatst op: 25.08.2018

Als je het wachtwoord wilt wijzigen voor een Google-account dat momenteel niet is geselecteerd, tik je op je e-mailadres bovenaan de pagina en vervolgens op het account dat je wilt gebruiken in het venster 'Kies een account'. Klik op Accounts en import.

Het staat onderaan het scherm. Als je je wachtwoord niet weet, ga dan naar stap 4. Jak změnit heslo k účtu Gmail , Tiếng Việt: Als je bent ingelogd op je Google-account, wordt je postvak IN geopend. Over dit artikel Categorieën:

Inkomende berichten automatisch doorsturen naar gmail account wachtwoord veranderen nieuwe account Je oude contacten exporteren en je contacten importeren voor je nieuwe adres. Mogelijk moet je je telefoonnummer bevestigen door je telefoonnummer in het tekstvak onder aan het formulier in te voeren en op Volgende te klikken.

Mogelijk moet je je telefoonnummer bevestigen door je telefoonnummer in het tekstvak onder aan het formulier in te voeren en op Volgende te klikken. Je kunt de naam wijzigen die wordt weergegeven wanneer je een e-mail verstuurt? Klik onderaan op Wijzigingen opslaan, gmail account wachtwoord veranderen.

Open de sms-app van je telefoon, selecteer het bericht van Google en bekijk de zescijferige code in het sms-bericht. Internet In andere talen:
  • Deze pagina is
  • Nadat je je hebt aangemeld voor een nieuw adres, kun je je e-mails en contacten overzetten van je oude adres naar het nieuwe adres.

Change your password

Deze optie staat bovenaan de pagina. Punten verwijderen uit mijn e-mailadres Als je een punt in je e-mailadres hebt, hoef je je adres niet te wijzigen. Tik op het tekstveld in het midden van de pagina en typ vervolgens het huidige wachtwoord voor de account. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan. Scroll omlaag en tik op Instellingen.

Cambiare la tua Password di Gmail , Deutsch: Meer informatie over punten in Gmail-adressen.

  • Je kunt dit doen op desktop-, iPhone- en Android-Versions van Gmail.
  • Je vindt deze link in het gedeelte Accountinstellingen wijzigen. Voer je nieuwe wachtwoord twee keer in.

Selecteer het account dat je wilt gebruiken. Klik in het gedeelte 'Mail verzenden als' op gegevens bewerken. Voeg de naam toe gmail account wachtwoord veranderen je als afzender wilt weergeven wanneer je berichten verstuurt. Als je een oproep ontvangt, beantwoordt je deze en luistert je naar de stem die de code beschrijft! Selecteer het account dat je wilt gebruiken!

Je naam wijzigen

Als je dit doet, wordt je Postvak IN geopend als je bent aangemeld. Tik op het tekstveld in het midden van de pagina en typ vervolgens het huidige wachtwoord voor de account. Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Nieuw wachtwoord bevestigen.

Scroll omlaag en tik op Instellingen. Als je niet bent aangemeld, gmail account wachtwoord veranderen, voer je je e-mailadres en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Het is een blauwe knop onderaan de pagina. Scroll omlaag en tik op Instellingen. Scroll omlaag en tik op Instellingen.

Bekijk ook

Je naam wijzigen Je kunt de naam wijzigen die wordt weergegeven wanneer je een e-mail verstuurt. Tik op het tekstveld in het midden van de pagina en typ vervolgens het huidige wachtwoord voor de account. Tik op het account waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.

Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Nieuw wachtwoord bevestigen. Typ het wachtwoord dat je gmail account wachtwoord veranderen gebruiken in het bovenste tekstveld en typ het opnieuw in het onderste tekstveld.

Tik op het pictogram van de Gmail-app, gmail account wachtwoord veranderen, meld je je aan voor een nieuw adres. Typ het wachtwoord dat je wilt gebruiken in het bovenste tekstveld en typ het opnieuw in het onderste tekstveld. Klik op het tandwiel Instellingen.

Het staat bovenaan de accountpagina. Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Nieuw wachtwoord bevestigen. Typ je nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord en voer het vervolgens opnieuw in in het tekstvak Nieuw wachtwoord bevestigen. De wachtwoordvermeldingen moeten identiek zijn! Het staat bovenaan de accountpagina.

Reset your password

Het staat in de linkerbovenhoek van het scherm. Google monitort of controleert niet welke e-mailadressen worden geselecteerd door Gmail-gebruikers. Cambiare la tua Password di Gmail , Deutsch: Iemand gebruikt mijn handelsmerk Als je denkt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt met een naam waarvoor je een handelsmerk hebt geregistreerd, kun je contact opnemen met deze persoon om te kijken of jullie het probleem samen kunnen oplossen.

Voeg de naam toe die je als afzender wilt weergeven wanneer je berichten verstuurt. Als je dit doet, wordt het aanmeldingsveld geopend. Voeg de naam toe die je als afzender wilt weergeven wanneer gmail account wachtwoord veranderen berichten verstuurt. Voeg de naam toe die je als afzender wilt weergeven wanneer je berichten verstuurt.