Hoe is het weer in praag in oktober

Geplaatst op: 05.07.2018

Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Adverteren Contact Sitemap Disclaimer Privacy. Praag in de herfst Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug. Eerste kwartier za 15 dec De daagse weersverwachting Praag. De eerste helft van oktober is uitstekend geschikt voor herfstwandelingen en uitstapjes buiten Praag.

Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Weerplaza wereldweer Europa Tsjechi Praag. De zon komt op om Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Klik op "Ja, ik ga akkoord.

Nieuwe maan vr 7 dec Het begin van oktober is in Praag meestal nog vrij zacht.
  • Regen die in de zomermaanden valt is vooral in de vorm van buien, die niet zelden gepaard gaan met onweer.
  • Weerplaza wereldweer Europa Tsjechië Praag. Dit is vooral het geval als de dooi vanuit het het westen of noordwesten invalt.

Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en zijn een gemiddelde voor Praag: Vannacht koelt het af tot -2 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1.

De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien? De lucht is vaak strak blauw en vanaf de Petrin heuvel is het uitzicht adembenemed. Het is dan guur en koud in Praag en bij de omschakeling naar warmer weer kan er overlast ontstaan door sneeuwval.

Op 31 oktober zijn de dagen aanzienlijk korter geworden zon op is om Adverteren Contact Sitemap Disclaimer Privacy.

Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor hoe is het weer in praag in oktober komende dag. De lucht is vaak strak blauw en vanaf de Petrin heuvel is het uitzicht adembenemed. De websites van Stedenman gebruiken cookies o. Weerbericht korte termijn Het klaart vanavond geleidelijk op en het blijft droog in Praag. De winkels zijn open maar overheidsinstaties zijn gesloten. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Wil je in één keer alle aanbieders met elkaar vergelijken en de voordeligste kamer vinden? Het weer nu in Praag.

Het weer in Praag. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Het weer in Praag. Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Hoe is het weer in praag in oktober voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site.

Op veel dagen ligt de dagtemperatuur tussen de 20 en 25 graden. Weerbericht korte termijn Het klaart vanavond geleidelijk op en het blijft droog in Praag.

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Praag.

Praag in de herfst

Zo zijn de winters fris zonder echt koud te worden en zijn de zomers warm zonder dat er periodes van langdurige hitte zijn. Ga dan naar Trivago Praag. De winkels zijn open maar overheidsinstaties zijn gesloten.

Bekijk hier de weersverwachtingen. Praag voor beginners Goede reisinformatie is essentieel voor het maken van een reis. Oktober is de droogste maand van het jaar met een gemiddelde neerslag van 31 mm. De websites van Stedenman gebruiken cookies o. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen. Omdat de regio omringd wordt door bergen en heuvels valt de windkracht meestal wel mee, waardoor de gevoelstemperatuur soms iets hoger ligt hoe is het weer in praag in oktober de werkelijk gemeten temperatuur.

Omdat de regio omringd wordt door bergen en heuvels valt de windkracht meestal wel mee, die volgens velen tot de mooiste steden van Europa behoort. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen.

Het weer nu in Praag

Omdat de regio omringd wordt door bergen en heuvels valt de windkracht meestal wel mee, waardoor de gevoelstemperatuur soms iets hoger ligt dan de werkelijk gemeten temperatuur. Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kun boeken voor jouw reisdata! Wordt het lekker weer of niet? Praag ligt in de provincie Midden-Bohemen en heeft een gematigd landklimaat met kenmerken van een zeeklimaat.

Ook kun je genieten van het International Jazz Festival dat op meerdere locaties in het centrum gehouden wordt met gratis voorstellingen op beste download sites voor films Oude Stadsplein. Aan het einde van de maand is het een stuk kouder. Aan het einde van de maand is het een stuk kouder. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.