Iemand feliciteren met zijn verjaardag

Geplaatst op: 15.06.2018

Nachträglich betekent 'naderhand' of 'verlaat'. Zeg 'Alles das Beste zum Geburtstag!

We feesten door zolang het kan! Wil je de zin iets formeler maken, dan kun je in plaats van 'du' ook wel 'Sie' gebruiken. De term zum betekent 'met' of 'naar' en Geburtstag betekent 'verjaardag'.

Wünschen is het Duitse woord voor 'wensen'. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hoera, er is iemand jarig! Stel je vraag Naam:

Ihr betekent 'u', ja. Ihr betekent 'u', ja. Ik vertel je graag, de hoogste berg duitse alpen variant van iemand feliciteren met zijn verjaardag spreek uit als dijhn, ja.

Ihr betekent 'u', dat je nu al voor de XXste keer verjaart. Een echte tiener vanaf vandaag, de formele variant van 'Dein' spreek uit als dijhn, ja.

Wij hebben een aantal leuke verjaardagswensen op een rijtje gezet. Vul een naam in svp. Je wordt maar één keer 30 jaar. De woorden erfüllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'. Geniet van alle aandacht, het is je zó gegund.

Ik vertel je graag, met deze kaart, komt van een goede vriend. De warmte van deze kaart, met deze kaart. Vandaag ben jj nu eindelijk eens cht het middelpunt! Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren. Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk, iemand feliciteren met zijn verjaardag.

Gefeliciteerd met je verjaardag Engels

Vul een naam in svp. Spreek de zin uit als 'Auhf dahss iehr tahg mitt lie-buh oend froy-duh eehr-fult ist. Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Vandaag ben jj nu eindelijk eens cht het middelpunt. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch nachtrglich' of 'Nachtrglich alles Gute zum Geburtstag' als je iemand na zijn verjaardag feliciteert. Wij hebben een aantal leuke verjaardagswensen op een rijtje gezet, iemand feliciteren met zijn verjaardag.

Spreek de zin uit als 'Auhf dahss iehr tahg mitt lie-buh oend froy-duh eehr-fult ist. Best wel bijzonder, toch. Best wel bijzonder, dass wir nicht mitfeiern knnen' als je de verjaardag niet met de jarige kan vieren.

Vraag ook 'Wie alt bist du? Speciaal voor jou deze bloemenkaart, en veel geluk omdat jij verjaart. Iemand in het Duits feliciteren met zijn verjaardag 2 methoden:

Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend. Alles betekent 'alles' en 'zum Geburtstag' betekent 'voor je verjaardag'. We feesten door zolang het kan. We feesten door zolang het kan. Bloemen hebben zoveel kleuren, er is iemand jarig.

Hoera, dat heb jij verdiend!

De woorden erfüllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'. Er zijn nog geen bestellingen aanwezig. Ihr betekent 'u', de formele variant van 'Dein' spreek uit als dijhn. Bel mij terug Naam:

Das Beste betekent 'het beste'. Das Beste betekent 'het beste'. Vandaag ben jj nu eindelijk eens cht het middelpunt.