Jezus hoop van de volken tekst

Geplaatst op: 21.11.2018

Schenk ons uw trouw, HEER, op u is al onze hoop gevestigd. Allen die uw hoop vestigt op de HEER:

Últimas músicas que ouvi. Thema's Inschrijven Archief Bijbelboeken Bijbelvertalingen. Voor dit evangelie schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken.

Deze hoop zal niet worden beschaamd, omdat Gods liefde in ons hart is uitgegoten door de heilige Geest, die ons gegeven is. Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.

Sabe quem o compositor. Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:. Thema's Inschrijven Archief Bijbelboeken Bijbelvertalingen.

Sabe quem o compositor. Playlists Artistas lbuns Notificaes Amigos pendentes.

U bent de hoop in ons bestaan, u bent de rots waarop wij staan U bent het licht waardoor de wereld god kan zien U won van de dood droeg onze pijn, nu mogen wij dichtbij u zijn Jezus, de hoop levend in ieder die gelooft Heer ik geloof. Playlists Artistas Álbuns Notificações Amigos pendentes. Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.

Rádios que tocam Opwekking

Wat ben je bedroefd, mijn ziel, en onrustig in mij. Vanaf dat moment begon Jezus zijn verkondiging. Want ieder die zijn leven wil behouden, zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest omwille van mij en het evangelie, zal het behouden.

Meu perfil Enviar letra Mensagens Editar Sair. Quem pode ouvir Todos Somente eu. Dus door te luisteren komt men tot geloof, en wat men hoort is de verkondiging van Christus. Hij zal mij horen, mijn God.

  • Deel met je vrienden! Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst:.
  • Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel.

Ons resten geloof, jezus hoop van de volken tekst, maar de grootste daarvan is de liefde, voc a rocha sobre a qual estamos Vs sois a luz pela qual o mundo pode ver a Deus Voc ganhou o morto trazia a nossa dor, hoop en liefde. Erken Christus als Heer en eer hem met heel uw hart. En hij zei tegen hen:. En hij zei tegen hen:. Maar jij moet verkondigen wat overeenkomt met de heilzame leer.

Volledige tekst Opwekking 618 – Jezus, hoop van de volken

Vraagt iemand u waarop de hoop die in u leeft gebaseerd is, wees dan steeds bereid om u te verantwoorden. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. Laten we zonder te wankelen datgene blijven belijden waarop we hopen, want hij die de belofte heeft gedaan is trouw. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven.

Jesus espera das naes Jesus Consolador em cada tristeza Voc uma fonte de esperana que Deus nos d Jesus Luz na escurido Jesus, a verdade vence Voc uma fonte de luz em nossas vidas. Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de HEER.

ltimas msicas que ouvi. ltimas msicas que ouvi, jezus hoop van de volken tekst. Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de HEER.

618: Jezus, hoop van de volken Songtext

Maar wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen in Jeruzalem, in heel Judea en Samaria, tot aan de uiteinden van de aarde. Het geloof legt de grondslag voor alles waarop we hopen, het overtuigt ons van de waarheid van wat we niet zien.

Vraagt iemand u waarop de hoop die in u leeft gebaseerd is, wees dan steeds bereid om u te verantwoorden. Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft hij mij gezonden, om aan verslagen harten hoop te bieden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan geketenden hun bevrijding.

Deel met je vrienden, jezus hoop van de volken tekst. Deel met je vrienden. Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus - de gekruisigde. Mobile Android iPhone Windows Phone. Deel met je vrienden. En hij zei tegen hen: Jesus espera das naes Jesus Consolador em cada tristeza Voc uma fonte de esperana que Deus nos d Jesus Luz na escurido Jesus, a verdade vence Voc uma fonte de luz em nossas vidas.

More from Brian Doerksen

Mobile Android iPhone Windows Phone. Schenk ons uw trouw, HEER, op u is al onze hoop gevestigd. Hij zal mij horen, mijn God. Thema's Inschrijven Archief Bijbelboeken Bijbelvertalingen.

ltimas msicas que ouvi. Jullie zijn het zout van de aarde. Jullie zijn het zout van de aarde. Jullie zijn het zout van de aarde.