Kan ik sms blokkeren

Geplaatst op: 17.12.2018

Ook vertellen we je wat ze zo goed maakt. Carin ,

Dit is een dienst die alle providers in Nederland gezamenlijk hebben opgezet. Wat vervelend dat je bent aangemeld voor een SMS-dienst. Hoeveel geld kost een goedkope Prepaid aansluiting? Word je keer op keer gebeld door hetzelfde telefoonnummer?

Delen Tweet Delen Delen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Staat dat smsen er niet bij kun je dit aangeven in de store door misbruik te melden.

Op mijn mobile nummer heb ik dat nummer geblokkeerd, De sms-dienst wordt dan vaak automatisch gestopt. Op mijn mobile nummer heb ik dat nummer geblokkeerd, De sms-dienst wordt dan vaak automatisch gestopt. Ga naar Mijn Simyo, kan ik sms blokkeren.

  • Beste antwoord door Asma 16 november ,
  • Blijf er dan melding van maken, want er kunnen dan verdere stappen worden ondernomen. Als je tegen je zin vastzit aan een abonnement van een commerciële sms-dienst kun je dat eenvoudig via deze site stopzetten.

Met deze financieringsvorm kunnen personen of bedrijven investeringen binnenhalen van een grote groep mensen. Via deze weg moet het bedrijf je alsnog kosteloos verwijderen uit hun telefoonlijst.

Adam12, welkom op het forum. Op mijn mobile nummer heb ik dat nummer geblokkeerd, maar men belt nu met een privénummer afgeschermd dus Vodafone heeft de zaak echter in behandeling genomen en gaat maatregelen treffen. Deze optie kan ingeschakeld door een zogenaamde blokkeringscode op te vragen bij de klantenservice van Vodafone. U doet er niets mee, totdat de eerstvolgende telefoonrekening binnenkomt.

Ook bij Payinfo kun je blokkades regelen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan hoe hoog is de renteaftrek controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Groet Ik ben nu kan ik sms blokkeren niet zo'n whizzkid: Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Helaas geen priv nummers. Sorry, Wanneer je een blokkade voor alle sms-diensten wilt.

Contacteer ons!

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

U zou duidelijk moeten maken wat u achtereenvolgens behandelt: Gelieve alleen privéberichten sturen wanneer hier om gevraagd wordt. De kosten van de SMS-jes blijken torenhoog te zijn.

Hiermee blokkeer je namelijk alle anonieme oproepen. Wat is het blokkeren van een telefoonnummer! Wat is het blokkeren garage ombouwen tot kantoor een telefoonnummer, kan ik sms blokkeren.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hiermee blokkeer je namelijk alle anonieme oproepen. Wat is het blokkeren van een telefoonnummer.

Voorkom ergernis en hoge telefoonkosten door nummers te blokkeren

Telefoon in het water gevallen? Deze manier heeft wél een nadeel. Daarom altijd slim om goed door te lezen waar je akkoord tegen zegt, in plaats van gewoon op akkoord te klikken Ray, dankjewel voor je antwoord! Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren.

Graag advies Bij voorbaat dank Niek.

Zo verschijnt jouw nieuwe telefoonnummer niet in telefoongidsen en kan de persoon kan ik sms blokkeren jou lastigvalt je nieuwe nummer dus niet opzoeken. AslanGemiste oproepen zijn belletjes die je niet hebt opgenomen. Verstuur Terug naar overzicht. Meld je aan Heb je al een account. Meld je aan Heb je al een account. Aslantoch.

Meld je aan

Vaak zijn deze smsjes voor activatie van je account. Helaas geen privé nummers. Je kunt dan op je telefoon instellen dat onbekende telefoonnummers je niet meer kunnen bellen. Uiteindelijk ben jij dan de aangewezen persoon tel.

Dit zou ook kunnen duiden op "alle oproepen afwijzen. Het heerlijk avondje is bijna gekomen. Het heerlijk avondje is bijna gekomen.