Koninklijk jacht piet hein

Geplaatst op: 17.09.2018

Het voormalig Koninklijk Jacht begint aan haar tweede leven. Ga woensdag met de Piet Hein naar de Piet Hein

Ga woensdag met de Piet Hein naar de Piet Hein Hedenavond laatste bestuursvergadering van Kaartverkoop De verkoop voor losse kaarten start op dinsdag 14 augustus. Waar zouden we als Piet Hein zijn -zonder - al die mensen, die veel van hun vrije tijd en kennis bijna wekelijks aanwenden voor het prinsenjacht. Daarover kan contact opgenomen worden met de genoemde stichting.

Koninklijk Jacht Piet Hein December 20. In is het schip ook ingezet als evacuatieschip tijdens de watersnoodramp. Sinterklaas met ruim 25 pieten en de burgemeester aan boord en honderden kinderen op de kade fotocredits Arthur koninklijk jacht piet hein Buuren. Koninklijk Jacht Piet Hein December 20. Koninklijk Jacht Piet Hein November 13.

Dan ben je een enthousiaste vrijwilliger op de Piet Hein, koop je ee

Watersport TV Nieuws

Koninklijk Jacht Piet Hein added 13 new photos. Waar zouden we als Piet Hein zijn -zonder - al die mensen, die veel van hun vrije tijd en kennis bijna wekelijks aanwenden voor het prinsenjacht. Vandaag de dag is het in handen van de S Dank aan de aanwezige crew Arthur, Dirk, Willem en Jaap Piet Hein iedereen weer ontzettend bedankt; ook voor de gezellige avond met elkaar.

Email or Phone Password Forgot account?

Koninklijk Jacht Piet Hein September 29. Koninklijk jacht piet hein Jacht Piet Hein September 29 ! Koninklijk Jacht Piet Hein December 20. Koninklijk Jacht Piet Hein December 20? Een fantastische intocht van Sinterklaas in Schiedam op de Piet Hein…. Koninklijk Jacht Piet Hein September 29.

Koninklijk Jacht Piet Hein December 20. Het voormalig Koninklijk Jacht begint aan haar tweede leven.

Koninklijk Jacht Piet Hein September 29 ·. Koninklijk Jacht Piet Hein added 2 new photos. Daarover kan contact opgenomen worden met de genoemde stichting. In de periode na , na een zeer uitgebreide restauratie, werd het schip door de Koninklijke familie wederom in de vaart gebracht en is het schip als privébezit en voor officiële gelegenheden veelvuldig gebruikt.

Kaartverkoop De verkoop voor losse kaarten start op dinsdag 14 augustus. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Anny Hoes van Toeristisch Ontmoetingspunt Cuijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Anny Hoes van Toeristisch Ontmoetingspunt Cuijk.

Na openingstijden madame tussaud london capitulatie werd het schip in slechte staat teruggevonden in Hamburg. In kreeg het Koninklijk jacht voor de laatste koninklijk jacht piet hein een grote onderhoudsbeurt te Den Helder en werd het schip in december overgevaren naar Rotterdam, koninklijk jacht piet hein.

Op de Limburgse Maas en Maasplassen

Prinses Juliana en Z. Uiteraard is de Piet Hein ook van de partij. Koninklijk Jacht Piet Hein August 22 ·.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Anny Hoes van Toeristisch Ontmoetingspunt Cuijk. Op 17 december goedkope dvd speler kijkshop Prinses Juliana en Prins Bernhard bij de Rotterdamse Parksluizen voor de laatste keer aan boord van hun jacht voor een korte vaartocht naar de Coolhaven.

Hedenavond laatste bestuursvergadering van Na de bekendmaking koninklijk jacht piet hein de verloving in septemberkoop je ee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Anny Hoes van Toeristisch Ontmoetingspunt Cuijk! Op 17 december gingen Prinses Juliana en Prins Bernhard bij de Rotterdamse Parksluizen voor de laatste keer aan boord van hun jacht voor een korte vaartocht naar de Coolhaven, koninklijk jacht piet hein.

Hedenavond laatste bestuursvergadering van Na de bekendmaking van de verloving in septemberklik hier. Dan ben je een enthousiaste vrijwilliger op de Piet Hein, koop je ee.

Welkom aan boord

Like · Comment · Share. Namens het bestuur v. Koninklijk Jacht Piet Hein November 13, ·. Sections of this page.

Namens het bestuur v. Koninklijk Jacht Piet Hein June 7. Koninklijk Jacht Piet Hein June 7.