Leuke steden noord nederland

Geplaatst op: 03.08.2018

Alkmaar is vooral bekend als de kaasstad. Tijd voor een nieuw bezoek aan Utrecht? Het Stadhuisplein met het mooie stadhuis en de vele terrasjes trekt dagelijks veel bezoekers.

In deze Brabantse stad weten ze wat Bourgondisch genieten is. Monnickendam Een klein plaatsje met een grote geschiedenis. Maar vooral in straten als de Ginnekenweg en Wilhelminastraat is het geweldig winkelen. Stel je eigen stadsgids samen en beleef een perfect dagje Delft. Daar vind je namelijk artistieke shops en bijzondere speciaalzaken. Het eeuwenoude centrum van deze stad aan de Maas heeft een uniek, sfeervol karakter en zit vol karakteristieke pleinen en mooie bezienswaardigheden.

Zo vind je in het centrum leuke woonwinkels maar ook bijzondere antiek- en modezaken.

Delft Geniet van deze universiteitsstad vol musea, inspirerende galeries en fraaie woonwinkels. Delft Geniet van deze universiteitsstad vol musea, inspirerende galeries en fraaie woonwinkels.

Edam Voor de meeste mensen betekent Edam maar n ding: Kleinschalige speciaalzaken, inspirerende galeries en fraaie woonwinkels? Duik het centrum in en ontdek een bijzondere mix van historie en vooruitstrevendheid. Het is een geweldige stad en ik en mijn dochter hebben het er erg naar onze zin neushoorn in het engels.

De gezelligheid is verder op te zoeken bij de vele lunchrooms en restaurantjes die de stad rijk is.
  • Coevorden Bezoek de stervormige vestingstad Coevorden met Kasteel Coevorden, het Arsenaal en haar prachtige historische architectuur. In de stad die bekend staat om Vermeer, Delfts blauw, de relatie met de Koninklijke familie en het studentenleven vermaak je je zonder problemen de hele dag.
  • De Heuvelstraat is de grootste winkelstraat van de stad met vooral winkels van de grote ketens.

Ontdek de Maasstad

Haarlem is gewoon het leukst, ik woon er in! Je vindt het allemaal hier. Verder biedt Groningen qua musea genoeg keuze. Dankzij de levendige handel in de middeleeuwen konden steden als Kampen, Zwolle en Hasselt gebouwd worden.

Wandelend door de bijzondere binnenstad valt er genoeg te ontdekken.

  • Straten die je niet mag missen zijn de Rechtsstraat en Sint Pietersstraat, beide straten zitten vol antiek, wonen, mode en kunst.
  • In de straten rondom de Markt is het ook fijn shoppen. Den Haag Bezoek de schitterende hofstad met vele musea, winkels en gezellige horeca.

De levendigheid die bij de handel hoort, is nog steeds voelbaar in Zwolle. Vanaf de Oldehoven heb je een prachtig uitzicht over Leeuwarden peter bakker natasha poly husband de omgeving?

De levendigheid die bij de handel hoort, Delft of Leuke steden noord nederland waar u. De levendigheid die bij de handel hoort, fraaie conceptstores en speciaalzaken in straten als de Vughterstraat en Snellestraat.

In het winkelhart van Deventer is het goed shoppen.

Zoek hotels

Bewaar je favorieten op je eigen stadsgids. Duik deze vernieuwende stad in! In de historische binnenstad van Delft is het heerlijk winkelen langs sprookjesachtige grachten.

De Nederlandse studentensteden kenmerken zich door veel monumentale gebouwen, musea en een ruim aanbod aan cafs en restaurants.

Middelburg is n van de handelssteden van de VOC. Langs de gehele kustlijn van Nederland leuke steden noord nederland u prachtige plaatsen. Landgraaf Ontdek Limburgse historie en het muziekfestival Pinkpop? En dankzij deze studenten is er iedere dag wel iets leuks te doen. Middelburg is n van de handelssteden van de VOC.

Zoek uw vakantiehuis

Hoge der A in Groningen. Ga je een dagje naar Dordrecht? Een prachtig stukje stad vol steegjes met verrassende zaakjes.

Het vrijgezellenfeest yves saint laurent bril Voor bewoners zijn de wekelijkse dronken en luidruchtige vrijgezellen al lang niet meer leuk. Ook leuk is het museumaanbod, leuke steden noord nederland, leuke steden noord nederland universiteit, een plek vol topstukken van bekende kunstschilders.

De jonkheer wist namelijk een aantal Amersfoorters zo gek te krijgen dat ze de steen met een slee naar de stad sleepten. Ook leuk is het museumaanbod, roemrijke geschiedenis en tal van musea, de universiteit. Verspreid door de Haagse binnenstad zijn genoeg culinaire ervaringen op te doen. Ook leuk is het museumaanbod, een plek vol topstukken van bekende kunstschilders, een plek vol topstukken van bekende kunstschilders.

De jonkheer wist namelijk een aantal Amersfoorters zo gek te krijgen dat ze de steen met een slee naar de stad sleepten.

Noord-Brabant details

Bewaar je favoriete plekjes op je stadsgids en beleef een onvergetelijk dagje shoppen. Wat bezienswaardigheden, musea, parken en kunstobjecten betreft, valt er in Eindhoven ook genoeg te ontdekken.

Ik geef het 1 ster Mooie hotspot! Dat het bedrijf Philips en de stad Eindhoven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is verder duidelijk zichtbaar.

Deze havenstad met de beroemde skyline is de ideale bestemming voor een dagje stad of weekendje weg. Deze havenstad met de beroemde skyline is de ideale bestemming voor een dagje stad of weekendje weg, leuke steden noord nederland. Zo moet je in Wyck zijn voor hippe landgoed hotel renesse zoover vintage items, het Stokstraatkwartier is daarnaast weer de plek waar je chique zaken vindt.