Mannen met een kleintje gemist

Geplaatst op: 25.03.2018

We zien hoe Lara een heus draaiboek voor de bevalling heeft gemaakt. Danielle en Maik maken zich klaar voor een professionele fotoshoot en er wordt een gigantische babyshower georganiseerd.

Vanaf dinsdag 15 maart is het tweede seizoen van Kerels Met Een Kleintje te zien op RTL 5, waarin een nieuwe lichting mannen wordt gevolgd tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd van hun eerste kind. Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. En door het is zover: Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren.

Kerels Met Een Kleintje gemist? Hairstylist Arjen is inmiddels vader van een prachtige dochter.

Kerels Met Een Kleintje gemist. Kerels Met Een Kleintje mannen met een kleintje gemist. Kerels Met Een Kleintje gemist. De aandacht ligt vooral op de aanstaande vaders. Ook maken we kennis van met van de stoere op motorcrosser Maik en zijn tijdens vriendin Danielle. De aandacht ligt vooral op de aanstaande vaders.

Jeroen verwent zijn dochtertje graag. En door het is zover: Als het kleine mannetje van er eindelijk is, staat het van er natuurlijk als eerste een door fotoshoot op het door programma.

Kerels Met Een Kleintje gemist?

Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken. Samen proberen ze hun comfortabele leven te combineren m et de voorbereidingen op de bevalling. Arthur en Tina verwelkomen na de een zware tijdens bevalling dolblij hun dochtertje op tv de Vanity. Kerels Met Een Kleintje gemist? En door het is zover: Voetjes in het gips Arthur, Tina en baby Vanity hebben vandaag iets heel speciaals op de planning staan!

  • Te zien is hoe Martijn en Esther het als kersverse ouders doen.
  • De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is.

Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Hoe denkt Maik er zelf over! Als hun kindje er eenmaal is, vertellen de kersverse vaders hoe ze hun nieuwe leven ervaren. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen.

Arthur en Tina vereeuwigen de bijzondere periode met Kerels Met Een Kleintje Uitzendingen, mannen met een kleintje gemist. Zijn eerste aankoop tijdens voor zijn dochtertje tijdens was tijdens een Feyenoord-rompertje.

Javascript uitgeschakeld

Het is tijdens nog maar de vraag de of hij uit de geboorte tijdens van zijn eerste kleinkinderen door zal in meemaken. Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken. Toggle navigation Uitzending Gemist.

Kerels Met Een Kleintje uitzendingen. Tony en Stephanie zijn inmidde. Tony en Stephanie zijn inmidde. Zij ondergaan een zwangerschapsmassage Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden.

Zij ondergaan een zwangerschapsmassage Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden.

Meest bekeken uitzendingen van Kerels Met Een Kleintje

Bert en naar Anna doen ook uit een zwangerschapsshoot. Zet een wekker op dit programma. Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden. Populaire uitzendingen van deze week op RTL 5.

Ze worden gevolgd als ze meegaan naar zwangerschapsyoga, bij een speciale papacursus, tijdens het inrichten van de babykamer en natuurlijk tijdens de bevalling.

Eerste   Vorige   Volgende   Laatste. Ze is tenslotte ervaringsdeskundige na drie bevallingen. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de mannen met een kleintje gemist babyspullen kopen. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste.

Samen met Jacobien gaat hij op de valreep de laatste babyspullen kopen.

Kerels Met Een Kleintje

Realityserie over jonge stellen die hun eerste kind krijgen. We tijdens maken kennis met Jeroen en uit naar Maria uit Amsterdam. Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken.

Piraat Martijn geef baby Floyd een rondleiding door het huis. Kerels Met Een Kleintje Aflevering 1 x bekeken Ze gaat daarom naar het ziekenhuis met het verzoek om de bevalling in te leiden.