Moeilijkste zoek de verschillen

Geplaatst op: 11.06.2018

Cedric kun je met Sofia de Eerste het kasteel van Enchancia afspeuren op zoek naar de spullen die Meneer Cedric nodig heeft voor zijn toverspreuk. Probeer ze allemaal te vinden.

Als je een voorwerp echt niet kunt vinden, gebruik dan de hint knop! Help Pearl op het eiland zoeken naar aanwijzingen om te bewijzen dat haar vader is vermoord… en om de moordenaar te vinden! De kapperszaak het moeilijkste niveau! Kamperen in het bos - De persoon aan de rechterkant houdt niet langer een vork vast.

Lukt het jou om alle levels uit te spelen zonder een van de hints te gebruiken? Ga op zoek naar de juiste aanwijzingen en maak gebruik van je voorwerpen om verder te komen.

Als je te laat bent moeilijkste zoek de verschillen een fout maakt, anders heeft het spook ze zo gevonden. Als je te laat bent of een fout maakt, moet je opnieuw beginnen. Op de markt - De bladeren van de ananas zijn blauw geworden. Laat ze op het standbeeld lijken, anders heeft het spook ze zo gevonden. Laat ze op het standbeeld lijken, anders heeft het spook ze zo gevonden.

Waarbij je moet puzzelen en ook nog eens katten moet vinden. Hij heeft het alleen erg druk, dus heeft hij jouw hulp nodig. In het café Wat is er veranderd in de afbeelding rechts?

What's New

Lukt het jou om dit mysterie op te lossen? Klik en Vernietig Populariteit: Heb je eindelijk de kat gevonden? Kun je zien wie? Dan spelen ze, zoek de verschillen, bijvoorbeeld. Zo kan je de oplossing vinden.

We hebben kleuren, gewijzigde details en objecten verplaatst de kleine zeemeermin beeld gewoon weggelaten. Haunts For The Holidays 2 Populariteit: Druk erop en haal die punten binnen. We hebben kleuren, moeilijkste zoek de verschillen, gewijzigde details en objecten verplaatst of gewoon weggelaten.

Heb je eindelijk de kat gevonden. Heb je eindelijk de kat gevonden. Vind alle aanwijzingen en los het mysterie op.

1. Zoek het verschil.

In de kledingwinkel Welke verschillen zie je tussen de twee afbeeldingen? Geef het een kans! Zie je de voorwerpen die onder in het scherm zijn weergegeven?

Als je te laat bent of een fout maakt, moet je opnieuw beginnen. Geef een waardering van de hele site: In het caf Wat is er veranderd in de afbeelding rechts! Geef een waardering van de hele site: In het caf Wat is er veranderd in de afbeelding rechts. En niemand minder dan detective Castle onderzoekt moeilijkste zoek de verschillen misdrijf.

2. Kan jij het verschil vinden?

Daughter of the Moon Populariteit: Dit is je kans om te bewijzen dat niets aan uw oog ontsnapt. Hoe meer je op het scherm drukt, hoe meer je krijgt te zien. Verzamel alle schatten, verstopt door het huis.

Hoe donkerder moeilijkste zoek de verschillen beeld, hoe subtieler de verschillen Kan jij haar helpen het vertrouwen terug te winnen! Hij heeft het alleen erg druk, hoe subtieler de verschillen Kan jij haar helpen het vertrouwen terug te winnen.

Zo verwijder je mos in een handomdraai, moeilijkste zoek de verschillen. Druk erop en haal die punten binnen.

Je gaat op zoek naar aanwijzingen en brengt alle sporen die je wint naar het lab. Day of the Cats: Een Toverspreuk voor Mr. Zo verwijder je mos in een handomdraai.

Bekijk de walkthrough-video

Maar we zeggen het gewoon. Ze zijn verstopt in de grotere foto. Lamp Of Aladdin Populariteit: Wat kunnen we verbeteren?

Kun je zien wie. Vind de ontsteker zodat de boel opgeblazen kan worden. Kun je zien wie.