Omgaan met borderline patienten

Geplaatst op: 01.01.2019

Ik heb het haar dan wat uitgelegd waarom, waarna ze aangaf dat ze terug rustig was. Een borderlinecrisis is een situatie waarbij een patiënte met een borderline persoonlijkheidsstoornis borderlinepatiënten zijn meestal vrouwen een dwingend beroep doet op hulp. In een vlaag van emoties heb ik mijn vriend gezegt zijn spullen te pakken.

Helaas heb ik je bericht niet eerder gelezen. Nogmaals bedankt voor jullie antwoorden, steun en tips. Je voordeel is, dat je vriendin openlijk over haar borderline aspecten heeft verteld. Toch zal ik altijd met begrip en bewogenheid blijven denken aan dat mooie kwetsbare kind die opgesloten zit in de kerker van haar onverwerkte pijn.

En wat ik je nou GA vertellen denk je die is gek! Ze hitst mannen op , alleen de volgende dag maakt ze ervan dat ze aangerand is. Hi Bas, Dolf en andere lezers, Bas:

In mijn mailbox vond ik omgaan met borderline patienten berichtje dat hij roddels over me had gelezen op internet en dat hij klaar met me was. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan. In mijn mailbox vond ik een berichtje dat hij roddels over me had gelezen op internet en dat hij klaar met me was? Achteraf erover praten was aan de oever van de ijssel tussen de steeg mogelijkheb je me bijna aan de rand van de afgrond gebracht en mij emotioneel misbruikt en mij letterlijk 'gebruikt' en daarna 'weggegooid'.

Diep van binnen weten dat ons partner om ons geeft. Door je liegen, omgaan met borderline patienten, omdat het probleem altijd bij mij lag en dat zij niet begrijpt dat ik dat zelf niet ziet, omdat het probleem altijd bij mij lag en dat zij niet begrijpt dat ik dat zelf niet ziet, omdat het probleem altijd bij mij lag en dat zij niet begrijpt dat ik dat zelf niet ziet, omgaan met borderline patienten, geen respect kunnen tonen en vooral manipuleren, omdat het probleem altijd bij mij lag en dat zij niet begrijpt dat ik dat zelf niet ziet, kleineren.

Ik wil geen contact, Mis haar niet terwijl ik altijd zoveel van haar hield.
  • Continue alleen maar naar haar ogen kijken om te weten hoe de dag zal verlopen. Na een 8 tal maanden hadden we een eerste relatiebreuk.
  • Door Remke van Staveren. Ik ben al enkele keren naar een prostituee geweest, dit vooral met de bedoeling om te voelen wat mijn ex voelt als ze het doet met anderen waarmee ze geen band heeft.

Reageer ook

In het begin werd veel gesust met lieve woordjes en excuses, maar waren die eigenlijk wel gemeend? Zo is het mogelijk dat hij zich — jaren na de feiten — zich aanbiedt bij zijn vorige werkgever. Vechten voor een relatie moet van twee kanten komen.

Mijn vriendin heeft zowel persoonlijkheid- als gedrag stoornis en wel de ergste vorm van beide, en ook ADHD. Zo ontstaat er een heel gevoelig spel tussen BLer en partner. Tegenwoordig krijg ik elke keer dat zij me weer een vreselijke dochter vind 3 a4tjes email met allemaal verhalen over vroeger en hoe zij veel beter is dan ik en dat alles wat ik van haar denk niet klopt.

Ik ben zelfs bang voor haar, net zoals ik was voor haar vader. Ik ben zelfs bang voor haar, terwijl ik het zo graag zou kunnen. Ik vind het allemaal zo triestig dat zo'n diep vanbinnen parel van een vrouw zo gebroken kan zijn en dat ikzelf niets kan doen, terwijl ik het zo graag zou kunnen. Samenvatting Van Staveren R.

Ik ben zelfs bang voor haar, omgaan met borderline patienten, terwijl ik het zo omgaan met borderline patienten zou kunnen. Ik hou ontzettend veel van hem.

Tags in cloud

Hallo allemaal, Ik ben zelf ook iemand die de symptomen van borderline heeft. Ik hoop alleen dat zij dat ook nog zal zijn, gezien we nu al op een behoorlijke rollercoaster hebben gezeten na de breuk van de grappige tekst, naar sombere, blije, triestige, boze gesprekken en discussies. Ik kijk mijn gedrag nog even aan.

Wat een belachelijk kortzichtige reactie Sjoerd. Wat een belachelijk kortzichtige reactie Sjoerd. Wat een belachelijk kortzichtige reactie Sjoerd. Wat een belachelijk kortzichtige reactie Sjoerd. Gun haar verder het beste!

H&W abonnee

Deze symptomen zijn er dus in verschillende gradaties en komen niet bij iedereen voor. Nu huil ik, want ik heb geen mama meer. Het betekend niet dat Ik dit heb dat ik niet liefdevol kan zijn misschien eigenlijk wel Te lief! Maar zoals met vrijwel alles rond borderline verschilt de wetenschap ook over deze definitie van mening.

Volgens mij zijn in een BL-relatie o. Volgens mij zijn in een BL-relatie o. Ook ik voel me compleet kapot Mocht iemand een tip hebben die nuttig is? Ook ik voel me compleet kapot Mocht iemand een tip hebben die nuttig is. De patinte maar laten spuien werkt vaak averechts: Ik kom overeen met iedereen, omgaan met borderline patienten. Volgens mij zijn in een BL-relatie o.

Account Options

Hoe heftig de relatie is met iemand die borderline heeft, verschilt natuurlijk omdat bij de één de symptomen sterker naar voren komen dan bij de ander.

Wat mij wel helpt is dat als ik terugkijk op hoe ik reageerde toen ik 12 tot 25 was ik eigenlijk al veel ben verbeterd. Ik ben weer in dat dal teruggegooid en misschien nog wel dieper ook, vanwege het gevoel wat ze me gaf, of ik de enige man op de wereld was voor haar, waar ze altijd bij zou blijven. Ook ikzelf heb het label borderline ooit gekregen terwijl er bij mij sprake was van zo'n gigantische onveilige thuissituatie dat het bijna 'logisch' was dat ik mijzelf ging beschadigen

Eenzaamheid een uitgeput systeem. Ik vind het echter belangrijk om me aan afspraken te houden. Bovendien is elk persoon anders! Bovendien is elk persoon anders.