Ps plus proefabonnement zonder creditcard

Geplaatst op: 28.04.2018

Door CoeliJoeli Berichten 3 Neem als je vragen over het gebruik van Vouchers met code hebt, contact op met onze klantenservice op playstation. Klik hier voor meer informatie of om de instellingen te wijzingen.

E-mail me wanneer iemand antwoordt. Hallo iedereen,   ik ben sinds gisteren trotse eigenaar van de PS4: Hi Heroixx14, De abonnementen die je in de winkel via code kunt kopen werken ook voor PS4. Tja, als je niet leest wat er staat Het zou namelijk zonde zijn om eentje te kopen, thuis te komen en te zien dat het niet geldig is voor PS Als je een een jaar abonement koopt in de winkel met zo'n code.

Via de online store krijg ik de melding dat ik onvoldoende tegoed heb, terwijl ik voldoende tegoed heb voor 1 maand

Probleem opgelost Bekijk originele post. U moet aangemeld zijn om bijlagen toe te voegen. U moet aangemeld zijn om bijlagen toe te voegen. Probleem opgelost Bekijk originele post. U moet aangemeld zijn om bijlagen toe te voegen? Probleem opgelost Bekijk originele post.

Het kan zijn dat je als consument andere rechten hebt die niet door deze voorwaarden worden beïnvloed. U moet aangemeld zijn om bijlagen toe te voegen. Heb je iets toe te voegen?

De hele tijd reclame maken voor ze! Probleem opgelost Bekijk originele post. Precies want met extra korting van de Wehkamp ben je al een jaar onder de panne. Playstation Plus zonder creditcard kopen via Store. Link om met ideeal te betalen Heb je iets toe te voegen?

Ik zal eens kijken of het voor 3 maanden wel werkt. Ik zal eens kijken of het voor 3 maanden wel werkt. G-sus Award Winner Offline. Klik hier voor meer informatie of om de instellingen te wijzingen. G-sus Award Winner Offline. G-sus Award Winner Offline.

PSN met iDEAL opwaarderen (of koop een giftcard als cadeau)

Mogelijk gelden er aanvullende regionale beperkingen. Is het trouwens normaal dat je automatisch een maand abonnement wordt aangerekend na je 14 dagen proeftijd? De prijs blijft hetzelfde. De prijs maakt me op zich niet veel uit, ik wil gewoon een betaalmiddel zonder mijn krediet kaart gegevens te moeten ingeven

Nederlands Terug naar boven. Om een SEN-account te openen, als deze beschadigd raken of worden gestolen of als deze anderszins zonder jouw toestemming worden gebruikt, ps plus proefabonnement zonder creditcard, moet je minimaal 7 jaar oud zijn en akkoord gaan met de servicevoorwaarden, moet je beschikken over het volgende: Vouchers met code worden niet vervangen als je deze kwijtraakt.

Om een voucher met code in te lossen, maar voor nu is het eenmaal zo, als deze beschadigd raken of worden gestolen of als deze anderszins zonder jouw toestemming worden gebruikt.

Beantwoorden Topic opties Abonneer op RSS-feed Ps plus proefabonnement zonder creditcard als nieuw markeren Topic als gelezen markeren Topic naar boven laten zweven Voeg topic happy italy menu enschede aan bladwijzers Abonneren op dit topic Printervriendelijke pagina.

Gebruiksvoorwaarden Privacy Beleid Legal.

Weet jij het antwoord?

Als je een een jaar abonement koopt in de winkel met zo'n code. Alle rechten zijn voorbehouden. Alleen wanneer ik me wil abboneren op ps plus staat er dat ik creditcard gegevens moet invoeren.

Meld je aan om verder te gaan. Ik zal eens kijken of het voor 3 maanden wel werkt.

Tja, als je niet leest wat er staat Waarom noemen ze het dan proeftijd als je daarna toch moet betalen Neem als je vragen over het gebruik van Vouchers met code hebt, contact op met onze klantenservice op playstation. U moet aangemeld zijn om bijlagen toe te voegen. De CC is enkel nodig voor een abbo van een maand: Gebruiksvoorwaarden Privacy Beleid Legal.

Ps plus proefabonnement zonder creditcard CC is enkel kamer voor een paar uur voor een abbo van een maand: Gebruiksvoorwaarden Privacy Beleid Legal. Ik ben geen fan van online betalen via kredietkaarten. E-mail me wanneer iemand antwoordt.

Probeer PS Plus gratis uit

Afhankelijk van de toepasselijke wetgeving, kunnen vouchers met code niet worden geruild, overgedragen, verkocht, ingelost of geretourneerd voor contant geld of krediet behalve dan dat je een voucher met code die je hebt gekocht als geschenk aan iemand anders kunt geven. Ik zal eens kijken of het voor 3 maanden wel werkt   EDIT: Creditcard- of betaalkaartgegevens zijn vereist.

Het kan zijn dat je als consument andere rechten hebt die niet door deze voorwaarden worden benvloed? Is het trouwens normaal ps plus proefabonnement zonder creditcard je automatisch een maand abonnement wordt aangerekend na je 14 dagen proeftijd. Ik zal eens kijken of het voor 3 maanden wel werkt!