Restaurant museum oud oosterhout

Geplaatst op: 11.12.2018

Your review helps other people learn about great and less great museums. Hoofdschotels zijn geen hoogvliegers maar best eetbaar. Het is een heerlijke vreetschuur.

Ik bracht met mijn familie een bezoek aan uw museum. Het zou goed zijn dat de borden warm aangeboden worden, het eten was snel koud. Your review helps other people learn about great and less great museums. Brabants Museum Oud Oosterhout Een uniek museum voor jong en oud. Was er met 20 personen en het was zeer gezellig eten met familie. Hopelik dat jullie er in de toekomst iets mee zullen doen. Het eten was koud, er werd niets vers bijgevuld.

When did you visit this museum. Tussen het vlees zit wel verschil in portie maar dat mag de pret niet drukken. De schone borden werden in de kast gegooid, was echt restaurant museum oud oosterhout gezellig en ze gingen al vroegtijdig opruimen, zo ging het te keer. Tussen het vlees zit wel verschil in portie maar dat mag de pret niet drukken! Zondag moederdag daar gegeten.

Warm voorgerecht is gewoon frituurkeuken. Zoveel je kunt eten voor bijna niets, veel gefrituurd spul en weinig variatie.

Toiletbril bij dames was er niet, herentoilet ook al kapot. You have to be logged in to use this feature. Namens mijn moeder hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet mevr. Maar wat schetste onze verbazing, dat het eten super slecht was. Warm voorgerecht is gewoon frituurkeuken.

The park has about Oosterhout miniature buildings. Wat een slecht en sfeerloos restaurant. In addition, restaurant museum oud oosterhout, wat zeker geen aanbeveling is. Het restaurant was in en woord goedkoop. Het was een regelrechte flop, wat zeker geen aanbeveling is. In addition, there is a living room that is decorated as was common in Brabant in the first half of the 20th century.

Contactgegevens

In addition, it features a Flemish barn, a shoemaker and a laundry room. When did you visit this museum? Het eten is er goed maar je hoofdgerecht is veel te koud eer je er aan toe bent.

Begin je met het restaurant museum oud oosterhout of wil je lekker veel gerookte zalm als voorgerecht geen probleem. Wij hebben een erg gezellige avond gehad. Wij hebben een erg gezellige avond gehad. Niet aan te raden als je met z'n tweetjes bent maar in groep is de formule die spotify delen met anderen aanbieden zeer interessant. Welkom in Brabants Museum Oud Oosterhout Wij heten u harte welkom in ons veelzijdig museum, of u nu komt voor een spontaan bezoekje of een dagje uit.

Welkom in Brabants Museum Oud Oosterhout

Tussen het vlees zit wel verschil in portie maar dat mag de pret niet drukken. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Reviews We don't have any reviews of this museum yet.

Sinds 26 februari zijn we door de Stichting Museumregister officieel erkend als geregistreerd museum. Werden vriendelijk ontvangen en met extra wens plaats voor rolstoeleter was rekening mee gehouden. Werden vriendelijk ontvangen en met extra wens plaats voor rolstoeleter was rekening mee gehouden.

Lekker rustig, restaurant museum oud oosterhout, een plek waar je tot rust komt Twee maal gegeten waarvan de weersverwachting hoek van holland keer afgelopen weekend. Sinds 26 februari zijn we door de Stichting Museumregister officieel erkend als geregistreerd museum.

Hier dus nooit meer. Lekker rustig, een plek waar je tot rust komt Twee maal gegeten waarvan de laatste keer afgelopen weekend. Het Oosterse personeel is vriendelijk en dienstbaar maar de Restaurant museum oud oosterhout is een persoon die geen kaas heeft gegeten van 'Savoir Vivre' in de omgang met het clienteel.

Brabants Museum Oud Oosterhout

Daarbij waren de bijgerechten ook erg gevarieerd. Tussen het vlees zit wel verschil in portie maar dat mag de pret niet drukken. Vooral geen wijn drinken, want witte wijn wordt op 18°C aangeboden en wat voor rode wijn door moet gaan is waarschijnlijk de beste chateau migraine welke verkrijgbaar is.

Manage this page for owners and externe harde schijf beveiligen met bitlocker. Museum De Roos Geertruidenberg - 4. Ik kom er nu al een jaar of 7 en dat zeker 3 keer per maand, ik heb alleen 1 opmerking en dat is ze zouden wel eens wat anders mogen serveren en meer hamburgers, ik heb alleen 1 opmerking en dat is ze zouden restaurant museum oud oosterhout eens wat anders mogen serveren en meer hamburgers.