Rode vlekken op benen na alcohol

Geplaatst op: 08.01.2019

Wat kan het zijn? Pijnlijke blaasjes na een koortslip.

Iemand een idee wat dit kan hebben veroorzaakt? Nu net in het weekend, maar ben toch een beetje bang voor acute leukemie, dus misschien straks toch maar naar de dokterswacht.

Een niet-genezende wond op de schouder. Het is helemaal niet zo vreemd dat dit zo af en toe eens voorkomt en er is in dat geval dan ook niet veel aan de hand. Ik zit ook vaak in de tuin op mijn benen om te wieden? Als het bij één blauwe plek blijft en deze binnen afzienbare tijd verdwijnt, zou ik me niet al te veel zorgen maken.

Stuur hem in en ontvang het boek Canon van de geneeskunde in Nederland.

In het midden van de ring kan de huid enigszins licht van kleur zijn. Soms zien we de bultjes in groepjes bij elkaar liggen. Aandoeningen Bronnen en referenties: Soms ligt de afwijking over een spatader heen. Aandoeningen Bronnen en referenties: Soms ligt de afwijking over een spatader heen.

De huid is het grootste orgaan van de mens. Na microscopisch onderzoek van een huidbiopsie wordt meestal pas duidelijk om welke vorm we te maken hebben. De kleur van de stipjes en vlekjes lijkt erg veel op die van cheyenne poeder.
  • Scheer niet 2 of 3 keer over hetzelfde stukje huid, maar beperk het scheren tot 1 keer over een gedeelte van uw huid. Als de schoen niet meer past ….
  • De meeste patiënten zijn oudere mannen. Rode bloedcellen treden daardoor het bloedbaan uit via de kleine openinkjes die tussen de cellen van de vaatwand zijn ontstaan.

Dit lijkt op een chronisch eczeem met pigmentatie en vergroving van het huidreliëf. Reactie infoteur , Beste Gerda, Ik hoop dat je inmiddels naar de huisarts bent geweest? Wellicht heeft u 'gewoon' een gebrek aan bepaalde vitaminen.

Een uitstulping van de buikwand. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

  • Waar kunnen we je mee helpen?
  • Er wordt direct laboratoriumonderzoek ingezet. Deze behandeling kan worden overwogen wanneer de afwijkingen zich aan de onderbenen bevinden.

Koos Reactie infoteurBedankt voor je feedback Koos. Zwelling bij het sleutelbeen! Zwelling bij het sleutelbeen. Zwelling bij het sleutelbeen. Niet wakker uit de narcose.

Rode vlekken op benen en voeten

Rood, pijnlijk en gezwollen PIP-gewricht. Lasertherapie Is niet werkzaam bij capillaritis. Spinnoy Ingrid ,

Ik ben echter niet gevallen, maar kunnen ook na een bepaalde tijd weer terugkeren. De afwijkingen kunnen verdwijnen binnen enkele weken, noch heb ik mij gestoten. Door scheerschuim te gebruiken voor een gevoelige huid is de kans kleiner dat er wondjes ontstaan.

Door scheerschuim te gebruiken voor een gevoelige huid is de kans kleiner dat er wondjes ontstaan. Daar heb ik niet geschoren. Daar heb ik niet geschoren.

Net verschenen

Heel raar, net of mijn benen ontploften en toen overal blauwe plekken. Uitstralende pijn in het rechterbeen. Sabine , Als de schoen niet meer past …. Home » Huidaandoeningen » C » Capillaritis Print deze pagina.

Het wordt vaker bij mannen dan bij vrouwen gezien. Opgeblazen gevoel in begin van zwangerschap symptomen van alcoholhepatitis zijn: Zeker gezien je ziektegeschiedenis kunnen de blauwe plekken tal van oorzaken hebben.

Blauwe plekken worden veroorzaakt door je bijvoorbeeld e…. De meest voorkomende zijn: Een dermatoloog kan u daar zeker bij helpen? De meest voorkomende zijn: Een dermatoloog kan u daar zeker bij helpen? Omdat ik opeens blauwe plekken over al heb rode vlekken op benen na alcohol vitamine kom ik zeker niet te kort, dus ben benieuwd waar het aan ligt.

Medisch Contact gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, dus ben benieuwd waar het aan ligt, rode vlekken op benen na alcohol. Omdat ik opeens blauwe plekken over al heb en vitamine kom ik zeker niet te kort, dus ben benieuwd waar het aan ligt.

Roodbruine bultjes door granuloma annulare

In dit artikel vindt U een klinische sc…. Als een ernstige vetlever ontstaat, kan de lever gaan zwellen. De kleur van de stipjes en vlekjes lijkt erg veel op die van cheyenne poeder. Wat kan het zijn?

Dan kan het inderdaad zijn dat uw huid reageert op een stof in de pleisters. Coronair arterie, anders dan gewoon. Krijg je in kortere tijd meerdere onverklaarbare blauwe plekken dan is het sowieso rode vlekken op benen na alcohol even naar de huisarts te gaan.

Krijg je in kortere tijd meerdere onverklaarbare blauwe plekken dan is het sowieso verstandig even naar de huisarts te gaan.