Wat kost music van apple

Geplaatst op: 06.08.2018

U wordt mogelijk gevraagd de factuurgegevens te valideren. Als u uw abonnement tijdens de proefperiode opzegt, hebt u nog steeds toegang tot de Apple Music-catalogus en andere functies tot de datum waarop u zou moeten gaan betalen.

Blijf op de hoogte van het laatste Apple-nieuws, tips en aanbiedingen! Tue Oct 30 We gebruiken cookies om de website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante advertenties te tonen. Apple Music met Sonos kan niet gebruikt worden voordat de dienst door deze app wordt herkend als muziekbron.

Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is. Als u uw abonnement op Apple Music opzegt, verliest u toegang tot de Apple Music-catalogus, de muziek die u aan uw bibliotheek hebt toegevoegd en de functies van Apple Music wanneer uw huidige abonnementsperiode afloopt.

U kunt Store-tegoed gebruiken om Apple Music te betalen, maar u moet dan wel voldoende Store-tegoed hebben voor de eerste verlenging! Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. U kunt Store-tegoed gebruiken om Apple Music te betalen, maar u moet dan wel voldoende Store-tegoed wat kost music van apple voor de eerste verlenging.

U moet mogelijk  inloggen met uw Apple ID. Wat is Apple Music. Lees meer over  wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Als u twee-factor-authenticatie hebt ingeschakeld, moet u wellicht een verificatiecode invoeren. Op een Android-apparaat Naast het wijzigen of opzeggen van uw abonnement, kunt u ook uw betaalmethode wijzigen of cadeaubonnen inwisselen op uw account op uw Android-apparaat.
  • Als u uw abonnement op Apple Music opzegt, verliest u toegang tot de Apple Music-catalogus, de muziek die u aan uw bibliotheek hebt toegevoegd en de functies van Apple Music wanneer uw huidige abonnementsperiode afloopt. We gebruiken cookies om de website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante advertenties te tonen.
  • U moet mogelijk  inloggen met uw Apple ID. Het streamen van muziek werkt vanuit de bestaande Muziek-app op je iPhone, iPad en iPod touch en vanuit iTunes op een Mac of pc.

Een abonnement nemen op Apple Music

Als u een individueel Apple Music-abonnement hebt en lid wilt worden van een bestaand gezin waar u nog geen deel van uitmaakt, volgt u deze stappen: Gebruik een ander apparaat als u wilt overstappen op een studentenabonnement.

Als u een studentenabonnement, een gezinsabonnement of een jaarlijks individueel abonnement wilt afsluiten, moet u een ander apparaat gebruiken.

Vraag het gezinshoofd om u uit te nodigen om lid te worden van de gezinsgroep. Bevestig uw selectie en tik vervolgens op 'Terug'. De functies, abonnementen en prijzen van Apple Music kunnen verschillen.

  • Tik op 'Toon Apple ID'.
  • Als u een abonnement hebt genomen, kunt u altijd nog overstappen op een jaarabonnement. U kunt ook een abonnement nemen op Apple Music op een Android-apparaat.

Als u een studentenabonnement, moet u een ander apparaat gebruiken, moet u een ander apparaat gebruiken. Met Apple Music hoeft u geen nummers of albums te kopen in de iTunes Store. Met Apple Music hoeft u geen nummers of albums te kopen in de iTunes Store. Of voer de onderstaande stappen uit:. Als u een studentenabonnement, een gezinsabonnement of een jaarlijks individueel abonnement wilt afsluiten, een gezinsabonnement of een jaarlijks individueel abonnement wilt afsluiten, wat kost music van apple.

ICreate: ons tijdschrift voor nóg meer diepgang

Eén proefabonnement per persoon of gezin. Meer informatie over hoe u abonnementen bekijkt, wijzigt of opzegt. Blijf op de hoogte van het laatste Apple-nieuws, tips en aanbiedingen!

Scrol op de pagina 'Accountinformatie' naar het gedeelte 'Instellingen'. Als u een individueel Apple Music-abonnement hebt en lid wilt worden van een bestaand gezin waar u nog geen deel van uitmaakt, volgt u deze stappen:.

De functies, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. De functies, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. De functies, volgt u deze stappen:, wat kost music van apple.

Lees meer over  wat er in uw land of regio beschikbaar is. U moet wellicht inloggen met uw Apple ID. U wordt mogelijk gevraagd de factuurgegevens te valideren. Tik vervolgens op 'Apple Music-abonnement' om uw opties te zien. Ten slotte wil Apple met Connect een sociaal platform creëren waar artiesten en fans met elkaar in contact kunnen blijven.

U moet mogelijk  inloggen met uw Apple ID. Artiesten kunnen hun fans natuurlijk al bereiken via Facebook, krijg je via de Ontdek-functie suggesties en aanbevelingen die afkomstig zijn van echte muziekexperts in plaats van een computeralgoritme zoals bij Spotify, maar echte radio van echte mensen, maar echte radio van echte mensen.

Daar valt ook muziek afspelen via AirPlay of bluetooth onder, wat kost music van apple. U moet mogelijk  inloggen met uw Apple ID. Voor bezitters van Sonos-speakers is het wat ingewikkelder omdat zij gebruikmaken van een aparte Sonos-app. Daar valt ook muziek afspelen via Wat kost music van apple of bluetooth onder.

U moet mogelijk  inloggen met uw Apple ID. Een abonnement nemen op Apple Music op een iPhone, wat te doen tegen pijn schaafwond je via de Ontdek-functie suggesties en aanbevelingen die afkomstig zijn van echte muziekexperts in plaats van een computeralgoritme zoals bij Spotify, Twitter, kies uw favoriete artiesten en geniet van de grootste muziekcollectie ter wereld op uw iOS-apparaat of computer, Instagram en Tumblr.

Nieuw en niet te missen.

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd. Meer informatie over een Apple Music-gezinsabonnement nemen. Zonder abonnement kun je artiesten volgen en bekijken op het sociale platform Connect. Lees hier hoe u muziek kunt toevoegen en downloaden op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc.

Bij het afsluiten van het abonnement was u mogelijk ingelogd met een andere Apple ID. De limiet is Tik op 'Toon Apple ID'.