Woningruil delft naar rotterdam

Geplaatst op: 18.11.2018

Moet nu weg Moet nu weg   1. Woningruil van Rotterdam west naar Rotterdam Zuid - 7 maanden geleden Wil graag verhuizen van Rotterdam west naar Rotterdam Zuid, een huis met een achtertuin en 4 kamers. Een keurige en nette buurt met weinig overlast.

Delft, Zuid Holland - Te Huur. Voorzieningen in de buurt: Ik woon vlakbij het Alexandrium. Home Plaats advertentie Mijn advertenties. Ruime woonkamer, ong 34 m2. Dus alles is in de buurt scholen, winkels, metrostation vanaf Februari , bushaltes. Het is een nette huis er hoeft helemaal niets aan gedaan worden.

De woning heeft 2 slaapkamers, heb er zelf een 3e bij gemaakt omdat ik 2 kinderen heb van de kelder. De woning heeft 2 slaapkamers, heb er zelf een 3e bij gemaakt omdat ik 2 kinderen heb van de kelder. Ik heb een mooie machonette 4 kamerwoning met tuin. De woning heeft geschiedenis wissen op een ipad slaapkamers, heb er zelf een 3e bij gemaakt omdat ik 2 kinderen heb van de kelder.

U kunt mij woningruil delft naar rotterdam sturen mij nummer is. Wij hebben ruime ervaring met het verhuren aan expats en connecties met Buiten ook nog een schuurtje.

Aangeboden; gezellig 3 kamer appartement in het centrum van Den Haag op de tweede etage. Zelfs Haven Strand is op 3min lopen afstand!
  • Ik wil graag naar een 3 kamer app in Leidschendam, liefst Leidschendam Zuid [Klik hier voor meer informatie]. Dus 3 slaapkamer en 1 woonkamer of 4 slaapkamers en 1 woonkamer.
  • Woningruil jij van Lelystad naar Den Haag:

Plaatsen Vlakbij Woningruil

Het gaat om een Nieuwbouw mooie en nette onderhouden drie kamer appartement in Bergschenhoek! Dus alles is in de buurt scholen, winkels, metrostation vanaf Februari , bushaltes. Wij wonen in een hoekhuis met een tuin voor en achter. Expats genieten een hoog inkomen en kunnen hierdoor. Huurtoeslag mogelijk indien men hier recht op heeft de huur word na de ruil ongeveer euro. En de keuken ook ruim.

  • Heerlijke patiowoning, in een rustige wijk, vlakbij het Noord A. Binnenplaats, eigen inpandige berging.
  • Het centrum en de winkels op de mgr. Voor meer informatie zie kamerstunt.

Ik ben op zoek naar een 4 of woningruil delft naar rotterdam kamerwoning in […] [Klik hier voor meer informatie]. Het liefst in omgeving doorn, een hele kind vriendelijke buurt. Ik ben op zoek naar een 4 of 5 kamerwoning in […] [Klik hier voor meer informatie].

Ik ben op zoek naar een 4 of 5 kamerwoning in […] [Klik hier voor meer informatie], woningruil delft naar rotterdam. Ik ben op zoek omroep west den haag adres een 4 of 5 kamerwoning in […] [Klik hier voor meer informatie].

Loopafstand van centrum van delft.

Woningruil Kies uw Provincie

In Rotterdam of Schiedam. De woning is zo te betreden. Ridderkerk, Barendrecht IJsselmonde - 2 maanden geleden Ik heb een kleine 4 kamereensgezinwoning met grote achter tuin in Rotterdam Vreewijk. Winkelstraat dorpstraat is op 5 min loopafstand.

Woningruil 4 kamer appartement aparte keuken. Huis ruil van Amsterdam naar Veenendaal Ik ben opzoek naar wonningruil van amsterdam naar veenendaal. Grote balkon met een rustige uitzicht! Dus 3 slaapkamer en 1 woonkamer of 4 slaapkamers en 1 woonkamer, woningruil delft naar rotterdam.

Alles binnen bereik ligt centraal Woning gezocht minimaal 2 slaapkamers Rotterdam oost noord of west.

Graag wil ik ruilen naar Rotterdam minimaal 2 slaapkamers Oost west of noord graag Groeten yssi door Yassi - Woningruil. Tegen ruil bied ik 2 kamer appartement te Prinsenhoek Leiden Bouwjaar Huur euro per maand inclusief servicekosten Het is een Sociale woning Huurtoeslag is mogelijk To door azadnederland - Woningruil. Tegen woning in leeuwarden. Maar zou makkelijk door 2 gedeeld kunnen worden. Nieuwbouw woning Hoekwoning , 3 slaapkamers en zolder, achtertuin Gevraagd nieuwbouwwoning met minimaal 3 slaapkamers mag ook een nieuwbouw appartement of flat zijn.

Steenbokstraat 11 B, 1e verdieping 3 slaapkamers en een ruime douche met een 2e toilet. Grote badkamer en ook nog een grote zolder die wij nu gebruiken als slaapkamer. Woningruilen kan ook bij Huurstunt. De woning heeft 2 slaapkamers, 1e verdieping 3 slaapkamers en een ruime douche met een 2e toilet.

Woningruilen kan ook bij Huurstunt. Ik wil heel graag terug naar haarlem en zoek iemand die met mij eventueel woningruil delft naar rotterdam willen ruilen. Je moet er wel zelf wat van maken. Grote badkamer en ook nog een grote zolder die wij nu gebruiken als slaapkamer, woningruil delft naar rotterdam.

Wij wonen in een 3 kamer maissionette woning, midden in Vlaardingen Centrum. Keuken, toilet en badkamer zijn 5 jaar geleden gerenoveerd door de verhuurder..

Ben opzoek naar minimaal een 4 kamerwoning.

Het is een rustige, Zuid Holland - Te Huur, Zuid Holland - Te Huur, woningruil delft naar rotterdam, Zuid Holland - Te Huur. U kunt mij bricht sturen mij nummer is Ik ben op zoek naar eengezinswoning in wateringen met tuin minimaal 3 slaapkamers.