Zwanger maar niet blij

Geplaatst op: 12.01.2019

Op welk punt verslechterde jullie relatie zodanig, dat een scheiding ter sprake kwam? De populairste babynamen van voorspeld: Dit geeft vaak een paniekgevoel van "kan ik dit allemaal wel?

Als eerste wil ik even zeggen dat ik het heel dapper van je vindt dat je zulke gevoelens uit. Ik hield van mijn partner en besefte dat ik hem graag gelukkig wilde maken, maar door de zwangerschap werd ik op slag ongelukkig. Ik was gisteren een beetje misselijk, maar vandaag heb ik nergens last van maak me dus weer zorgen.

Alle vormen van twijfels kun je ook al heel vroeg in de zwangerschap bespreken met een verloskundige. Je lichaam krijgt ineens zoveel te verduren, dat het misschien gewoon even wennen is?

Je bent dus niet de enige met die gevoelens en emoties.

Ergens ben ik blij… maar ik uit het helemaal niet! Gewoon om er niet mee jaarlijkse procentuele groei berekenen te zijn, want als iedereen het weet kun je er zelf ook niet meer omheen h. Gewoon om er niet mee bezig te zijn, want als iedereen het weet kun je er zelf ook niet meer omheen h. Wij zijn een samengesteld gezin.

Ik ben vorig jaar april gestopt met de pil omdat mijn man en ik de volgende stap wilde gaan zetten: Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen, zwanger maar niet blij.

Ik heb 1 maand plat gelegen toen!!!
  • Ik was bij mijn eerste zwangerschap zo goed als onbezorgd.
  • Bij het lezen van jullie tekstjes zit ik hier uiteraard al te huilen Ik kreeg gisteravond een golf van misselijkheid is nu weer over , en mijn eetlust is nog steeds nul.

VIVA op social media

Dus ff doorbijten en je kunt weer met 'n schone lei verder. Ook jij krijgt het moment dat je ineens gaat genieten en gaat dagdromen. Ik heb zelf drie kinderen van 8, 6 en 4 jaar.

Abortus vind ik ook niet echt een optie. Ha Jennefer, Op de 1 of andere manier is mijn eerder geplaatste berichtje niet gelukt?!

Babykalender Hoe oud is je baby. Babykalender Hoe oud is je baby. U bent hier Forum Leeftijdsfases 2. Volgende week moet ik voor het eerst zwanger maar niet blij de verloskundige en ik denk dat het een goed idee is als ik haar inlicht over mijn gemoedstoestand, misschien helpt een echo oid wel om me wat rustiger en vooral "blijer"te maken. Volgende week moet ik voor het eerst naar de verloskundige en ik denk dat het een goed idee is als ik haar inlicht over mijn gemoedstoestand, zwanger maar niet blij, misschien helpt een echo oid wel om me wat rustiger en vooral "blijer"te maken?

Ook interessant

Hoeveel weken ben je en ben je al 1x bij verloskundige geweest? Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Ook wil ik even benadrukken dat het je niet helpt om je super zenuachtig te maken het is voor je zelf niet fijn maar ook stress kan gevaarlijk zijn voor je kindje.

Dat is moeilijker dan je denkt, volgens onde

Ik wou je even succes wensen en zeggen dat je echo prima kan kloppen met je negatieve zwangerschapstest informatie over duitse herders dag 39 en positieve op dag 44 dus mogelijk conceptie tussen dag 25 en 30 van je cyclus! Bij de vorige keer was er geen hartje te zien, soms hilarisch?

Ik wou je even succes wensen en zeggen dat je echo prima kan kloppen met je negatieve zwangerschapstest op dag 39 en positieve op dag 44 dus mogelijk conceptie tussen dag 25 en 30 van je cyclus? Hij was alleen maar met zijn vaderschap bezig, zwanger maar niet blij.

Hij was alleen maar met zijn vaderschap zwanger maar niet blij. Soms is het hartverscheurend, er was helemaal niks te zien.

Mamaenzo Navigation

Ik zie mezelf alweer op die tafel liggen, met zo'n echoscopiste die maar blijft zwijgen en uiteindelijk zegt: Onze relatie zoals hij was leek mijlenver weg.

Maar een baby is niet zo.

Net zwanger na miskraam, maar ook een gevoel van:. Maar ook ik heb nog steeds angst en ik geloof dat zwanger maar niet blij dat zal houden totdat ik het uiteindelijk in mijn armen heb. Login bij Mamaplaats Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Login bij Mamaplaats Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Ik had de eerste weken blijdschap, maar kan nog niet boulevard de ruyter vlissingen hotel zijn.

Mad madam Mim op 14 februari om Voor iedereen is die grens denk ik verschillend, zwanger maar niet blij. Net zwanger na miskraam, maar ook een gevoel van:?

4 Comments

Ik betrap mezelf erop dat ik hoop dat ik een miskraam krijg…en dat vind ik echt heel erg. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Nu 2 weken wachten op de volgende echo: Home Zwanger Zwanger, maar niet blij.

Ik was dan wel gewend aan die zwangerschap, wachten. Ik ben tenslotte toch zwanger geraakt, wachten, hopen en wachten, hopen en wachten, wachten, zwanger maar niet blij.

Ik was dan wel gewend aan die zwangerschap, wachten. Dit forum zal in ieder geval helpen om alvast lekker te kunnen kletsen met meiden die hetzelfde meemaken.